Miutan a műltkori bejegyzésemből ezt a recpetet kértétek és Jackey ma azzal a felkiálltással, hogy megint ezt főzi, létrejöhetett ez a bejegyzés!
|
Sertes hus, porehagyma, szosz |
|
A hust szep vekony szeletekre kell szelni |
|
MAjd azokat is kis darabokra vagni |
|
Tofu |
|
Igy nez ki a vegeredeny es nem geppel van am vagva! (es nem tudom elfrditani a kepet... technikai info) |
|
Megsozzuk |
|
Kinai "fozo bor" jobb hijjan ez a nev jutott ennek, de ha vki tenyleg meg akarja csinalni, akkor elkuldom a teljes nevet is! |
|
belemaszirozni |
|
Keves burgonyalisztet adni hozza es azzal is kicsit osszedolgozni |
|
A togu laokat megfozni (allitolag lehet fozes nelkuli is, de mi lefagyasztott tofut csinaltunk es ezert is kellett megfozni) |
|
A hagymat rezsutosan felszelni |
|
Szep vekony szeletekre |
|
Majd egy nagy talra helyezni (a zold reszet is lehet, de mi azt hasznaltuk a fozeshez) |
|
Felforrositani az olajat |
|
A husit megpiritani |
|
AMig mindegyik ki nem feherdeik, majd egy talba rakni |
|
Burgonya lisztet ki vizzel elkeverni ( Jackey azt azert rakja bele, hogy tobb szosz legyen, de azt mondta, hogy ez elhagyhato) |
|
Ismet olajat forrositunk es a hagyma zols reszet megpiritjuk |
|
A szosz nagy reszet hozza adjuk |
|
Kisse osszefozzuk |
|
Majd a husit visszarakjuk |
|
Es amig az izek osszernek fozzuk oket |
|
A hagymara helyezve talaljuk |
|
Kesz tofu |
|
Vacsi :) |
|
1.teritsd ki a tofut |
|
Az osszekeveres utan |
|
2. rakj bele husit es csavard fel |
|
3. es nyammmmmmm :D |
|
Igy nez ki felcsavaras es ketteharapas utan :D
Jo etvayat kivanunk! |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése