2013. június 26., szerda

Step by step: Hong shao ji kuai :)

Hong shap ji kuai= Gyors édes csirkecomb

Ez az egyik kedvenc ételem, amit Jackey szokott főzni és tegnap épp ezt készítette el és úgy gondoltam, hogy ez lesz az első recept, amit leírok lépésről lépésre.


Ket csirkecomb felkockazva (csonttal egyutt!)

Olaj es cukor


A cukort megkaramelizalni

Csirkecombokat beleforgatni

Gyombert vekonyan felszelni

Majd a csirkehez adni es ket egesz csillaganizst is belerakni

Felonteni vizzel

Kevergetni

Vilagos szojaszoszt adni hozza (kb 1 dl= so a szojaszosz miatt egyaltalan nem kell)


Par szelet ujhagymat beleszorni

Addig fozni, maig el nem fovi a levet!

Rizzsel talalni

Nagyon finom! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése