2013. június 26., szerda

Step by step: "He le" tészta

Ezt a fajta itthon készített tésztát már sokszor ettünk, mert nagyon kedvelt és nagyon egyszerű elkészíteni!


Kinai metelohagyma apritasa- kb 3mm-re vagni

kalifornai ehet kagylo (ez egy masik fogas)

Kagylok "kinyitva"

Kinai metelohagyma

A teszta

Kagylok a pacban! :D

Keszul a teszta


Fovsben levo teszta

Felhevitett wok-a olajat is fel kell haviteni majd egy jo bogrenyi vizet beleonteni, orult csillaganizzsal izesiteni

Amikor forr ket felvert tojast lassan belecsurgatni



Igy nezzen ki, amikor forr a viz


Kinai metelohagymat a tojashoz adni

Egyutt forralni, cukrot es sot hozzaadni

Ez a kep magaert beszel.. :D

Forralni, amig a hagyma kicsit megpuhul



Nyamiiiiii :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése