Ezt a fajta itthon készített tésztát már sokszor ettünk, mert nagyon kedvelt és nagyon egyszerű elkészíteni!
Kinai metelohagyma apritasa- kb 3mm-re vagni |
kalifornai ehet kagylo (ez egy masik fogas) |
Kagylok "kinyitva" |
Kinai metelohagyma |
A teszta |
Kagylok a pacban! :D |
Keszul a teszta |
Fovsben levo teszta |
Felhevitett wok-a olajat is fel kell haviteni majd egy jo bogrenyi vizet beleonteni, orult csillaganizzsal izesiteni |
Amikor forr ket felvert tojast lassan belecsurgatni |
Igy nezzen ki, amikor forr a viz |
Kinai metelohagymat a tojashoz adni |
Egyutt forralni, cukrot es sot hozzaadni |
Ez a kep magaert beszel.. :D |
Forralni, amig a hagyma kicsit megpuhul |
Nyamiiiiii :) |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése